8th Syros International Film Festival (SIFF) 2020 - P.S. site

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

8th Syros International Film Festival (SIFF) 2020

8th Syros International Film Festival 20203 - 6 Σεπτεμβρίου 2020, Σύρος

Υπέροχα σημεία της Σύρου αποκτούν κινηματογραφικό αέρα για 8η χρονιά με ένα επετειακό drive-in για δύο ημέρες back to back, πρωτότυπες περφόρμανς στο ιστορικό ναυπηγείο του Ταρσανά, αλλά και μία λαμπερή έναρξη στο θερινό Παλλάς στην Ερμούπολη.

Από τις 3 έως τις 6 Σεπτεμβρίου και λίγο μετά το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου επιστρέφει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων για την όγδοη διοργάνωσή του, συνεχίζοντας να εξερευνά τη θεματική «Off Season / Εκτός εποχής».

Μία θεματική που λειτουργεί τόσο ως τοποθέτηση απέναντι στην παρούσα κατάσταση όσο και ως μέθοδος εργασίας σε αυτή την ιδιαίτερη εκδοχή του Φεστιβάλ, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2020 και θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2021.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το Φεστιβάλ θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που θα εκτείνεται σε ένα διάστημα τεσσάρων ημερών, με μία πολύπλευρη κεντρική δράση ανά ημέρα. Όλοι οι χώροι των προβολών θα είναι υπαίθριοι και θα αξιοποιούν, όπως κάθε χρόνο, με απρόσμενο τρόπο την πολιτιστική κληρονομιά και ιστορία της Σύρου.
Το SIFF υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και με την οικονομική υποστήριξη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠ.ΠΟ.Α.).
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες όσον αφορά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου