5ο Μουσικό Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης – Slap Back In The Face 2017 - P.S. site

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

5ο Μουσικό Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης – Slap Back In The Face 2017

5ο Μουσικό Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης – Slap Back In The Face 2017

5o Slap Back In The Face-20175ο Μουσικό Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης – Slap Back In The Face
8 -9 Αυγούστου 2017
Το 5ο Φεστιβάλ Κιονίου Ιθάκης "Slap Back in the Face" 2017 , σκοπεύει να καθορίσει εκ νέου την καλοκαιρινή πραγματικότητα και να προσφέρει αξιομνημόνευτες μουσικές συγκινήσεις.
Υπό τους ήχους του μουσικά πολύπλευρου κι αισθητικά ιδιαίτερου George Gaudy & SUN, της americana rock ιδιοσυγκρασίας των Dustbowl , της διαχρονικής rock πεμπτουσίας του Παύλου Παυλίδη & B-Movies , της ηλεκτρικής μυσταγωγίας με παραδοσιακές πινελιές, έκφανση των Λάργκο, της εκμοντερνισμένης ανανεωτικής ματιάς στο αειθαλές της ελληνικής μουσικής των Acropolis Bye Bye και την τολμηρή αλήθεια που αναβλύζει η ηχητική ντοπιολαλιά των Χαΐνηδων, η επιλογή προορισμού αποκτά συγκεκριμένο στίγμα.
Σε ένα χώρο 1.000 τουλάχιστον θέσεων (στο Δημοτικό Πάρκινγκ Κιονίου Ιθάκης), στο πλέον γραφικό λιμάνι της Ιθάκης, με δωρεάν είσοδο, διότι η τέχνη παραμένει στη συνείδησή μας ανεκτίμητη, σε αγαστή συνεργασία με το ομοούσιο Saristra Festival της Κεφαλονιάς, ως πολιτισμική γέφυρα μεταξύ των δύο νησιών, και εξασφαλισμένα δρομολόγια από Σάμη (Κεφαλονιάς), Σύβοτα (Λευκάδας) και Βαθύ (Ιθάκης) προς τον χώρο του Φεστιβάλ, η μουσική θα γίνει και πάλι το όχημα για να κοινωνήσουμε το μαζί.
Θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια τις ημέρες του Φεστιβάλ,ανεξαρτήτως προσέλευσης, από:
ΣΑΜΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ προς το ΚΙΟΝΙ ΙΘΑΚΗΣ,με το σκάφος ΧΡΙΣΤΙΝΑ, με επιστροφή, κόστος ανά άτομο :15 e.Απαραίτητα κρατήσεις θέσεων. Πληροφορίες: Mπάμπης Ζαχαράτος τηλ.:6978-290439.
ΣΥΒΟΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ προς το ΚΙΟΝΙ ΙΘΑΚΗΣ με επιστροφή, υποχρεωτικά ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ (για τον καθορισμό των δρομολογίων και του κόστους μεταφοράς) στα τηλέφωνα: 6934-165112 & 6974-420950.
Επίσης θα υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ,από το Βαθύ Ιθάκης προς τον χώρο του Φεστιβάλ, με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Πληροφορίες: 6934-165112.
Πρόγραμμα
Τρίτη 8/8 :
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & b-movies
DUSTBOWL
George Gaudy & SUN .
Tετάρτη 9/8 :
XΑΪΝΗΔΕΣ
ACROPOLIS BYE BYE
ΛΆΡΓΚΟ.