Etor Tenebrae de Profundis II 2017 - P.S. site

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Etor Tenebrae de Profundis II 2017

Etor Tenebrae de Profundis II 2017

Etor Tenebrae de Profundis II-2017
17-18-19 ΜΑΡΤΙΟΥ / Gagarin 205
Etor Tenebrae de Profundis ΙΙ
Τα εισιτήρια τριημέρου κοστίζουν €75 και είναι ήδη διαθέσιμα εδώ:
Η έναρξη της προπώλησης των μονοήμερων εισιτηρίων θα ανακοινωθεί σύντομα.
Το Etor με υπερηφάνεια παρουσιάζει: Tenebrae de Profundis ΙΙ
Ύστερα από την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του περασμένου Μαΐου το Tenebrae de Profundis Fest απλώνει τα φτερά του και επιστρέφει δριμύτερο, τολμώντας ένα μοναδικό φεστιβαλικό εγχείρημα που όμοιο του δεν έχει υπάρξει ξανά.
Μία τριήμερη μουσική γιορτή που στόχος της είναι να ενώσει όλα τα παρακλάδια του ευρύτερου σκοτεινού εναλλακτικού ήχου προσφέροντας σε όλους τους λάτρεις του είδους την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των μεγάλων, πολυσυλλεκτικών φεστιβάλ του εξωτερικού.
Για τρεις ολόκληρες ημέρες η Αθήνα θα ντυθεί στα σκούρα καλωσορίζοντας μία πλειάδα καλλιτεχνών από όλες τις γωνιές της Ευρώπης – και όχι μόνο. Ονόματα που το Ελληνικό κοινό έχει αγκαλιάσει και τα οποία μας έχουν χαρίσει στο παρελθόν αξέχαστες συναυλιακές στιγμές, αλλά και καλλιτέχνες που για πρώτη φορά θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε ζωντανά επί σκηνής, θα βρεθούν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη για να μας προσφέρουν ένα μοναδικό συνονθύλευμα ήχων και εικόνων.
Bands and artists confirmed to appear till now:
Lydia Lunch w/ special Guest Blaine Reininger (Tuxedomoon), Wolfgang Flur ( Kraftwerk), Nurse With Wound, Cassandra Complex, Suicide Commando,The Legendary Pink Dots, Paul Roland, Kirilian Camera,Tenderloud, Sol Invictus, Ashram, Camerata Mediolanense, Darkwood, Naevus, L Effet Cest Moi, Tsidmz & Carmen D' Onofrio, Orplid, Andrew King, Der Arbeiter, Mars, Novalis Deux, Defiles Des Ames, Traum'er Leben, In Ruin, Varunna, Hekate, In Gowan Ring, While Angels Watch