Odyssia Festival - 3rd Eye Edition 2018 - P.S. site

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Odyssia Festival - 3rd Eye Edition 2018

Odyssia Festival - 3rd Eye Edition 2018

Odyssia Festival-3rd Eye Edition-2018Το θέμα της φετινής Οδύσσειας τιτλοφορείται "3D EYE", και μας προσκαλεί να ζήσουμε ένα ταξίδι με στόχο την ενεργοποίηση της εν συναίσθησης, την ενθάρρυνση της διορατικότητας, την ανάδειξη της διαίσθησης ως αντανακλαστικό εργαλείο διαχείρισης των αρχέτυπων ενστίκτων που διέπουν την έμβια φύση, με στόχο να οδηγηθούμε στην ανακάλυψη των δρόμων που οδηγούν στην αφύπνιση του πνεύματος του είδους.
Μέσα από 3 ξεχωριστές μουσικές θεματικές ημέρες, που έχουν οργανωθεί έτσι ώστε να της βιώσει ο επισκέπτης ως μέρος ενός ολοκληρωμένου 3ήμερου ταξιδιού, το φεστιβάλ εξερευνά την προέλευση της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής κουλτούρας και μας ταξιδεύει από τις βαθιές του ρίζες που χάνονται μέσα στις Αφρικανικές ερήμους, μέχρι τους πλέον σύγχρονους διαστημικούς ήχους που εκφράζουν την οικολογία του σύμπαντος, με την βοήθεια και την καθοδήγηση μερικών εκ των πιο ποιοτικών αλλά και δημοφιλών μουσικών παραγωγών, Djs και selectors της διεθνούς αλλά και της ευρύτερης ελληνικής μουσικής σκηνής.
* Αν έχεις τον χρόνο, έχουμε φροντίσει ώστε οικονομικά να σε συμφέρει να έρθεις για όλο το τριήμερο. Μπορείς όμως να έρθεις στο φεστιβάλ και για μία ή δύο ημέρες της επιλογής σου.
Δες τις επιλογές διαθέσιμες εδώ > https://bit.ly/2s1n1Xj
Το πρόγραμμα αναλυτικά:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 - DEZERT DAZE
Οι πόρτες του φεστιβάλ ανοίγουν.
Η περιοχή θα θυμίζει έρημο... κάτω από τον ζεστό ήλιο ομάδες Οδυσσειανών ετοιμάζουν τις αποσκευές τους για το μεγάλο ταξίδι.
Στην είσοδο του φεστιβάλ θα λάβεις το "Pilot's Book" ένα εγχειρίδιο χρήσης, οδηγό και πυξίδα σου για να μην χάσει τίποτα από όλα όσα θα συμβούν στο φεστιβάλ.
Θα σε καλωσορίσουν δράσεις που θα σε ταξιδέψουν στην ερημητική και ασκητική ζωή, στην απομόνωση, στον διαλογισμό.
Εγκαταστάσεις αλληλεπίδρασης σε προσκαλούν ανακαλύπτωντάς τες να συνδιαλαγείς με τον εσωτερικό σου εαυτό.
Η θάλασσα παραμένει μία γενναιόδωρη όαση της οποίας θα μπορούμε να γευτούμε τις θεραπευτικές της ιδιότητες ανά πάσα στιγμή.
Καθώς ο ήλιος θα πέφτει, θα ενωθούμε στο dancefloor και θα μοιραστούμε τις μνήμες της ημέρας με διεθνή καταξιωμένα ονόματα της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής σκηνής.
Οι NEVERDOGS, o SHLOMI ABER και οι PROUDLY PEOPLE επιλέγουν τα αγαπημένα τους για την περίσταση, το μουσικό ταξίδι ξεκινά και μας οδηγεί σε προορισμούς πέρα από τον χρόνο.
Οι Cosmic Techno ήχοι αναπαράγονται από το αναβαθμισμένο χειροποίητο ηχοσύστημα του Cariocas και η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη πτήση της διαστημικής άκατου ξεκινά.
Με τους: Shlomi Aber, NEVERDOGS, Proudly People, Mikee Harris, Liem, Always Late, Nicolò , Dio jr., Markos Markadonatos, Alex Melis, SEDNΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 - THE SPACE ODYSSEY
Το Σάββατο βρίσκει τους Οδυσσειανούς γεμάτους εμπειρίες και ενθουσιασμό να επιστρέφουν στην κιβωτό του Cariocas και να καλωσορίζουν τους νέους επιβάτες της πτήσης THE SPACE ODYSSEY.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 το πρωί και η μέρα ξεκινά με ένα θεραπευτικό διαστημικό συχνοτικό ντους για να μπούμε στο κλίμα.
Πλανητικές, κοσμικές και εξωκοσμικές συχνότητες θα πάλλουν την ατμόσφαιρα ενώ η δημιουργικότητα θα φτάνει στο αποκορύφωμά της. Εργαστήρια συγγραφής, ομιλίες και ζωντανοί διάλογοι που φλερτάρουν με τον σαρκασμό, το χιούμορ και τον έρωτα, εικαστικά έργα και δράσεις, μας προσκαλούν να προεκτείνουμε τον εαυτό μας πέρα από την γήινή του διάσταση.
Ανάμεσα σε στιγμές χαλάρωσης στο βουνό και στην θάλασσα, δημιουργούμε τέχνη, παίζουμε ευφάνταστα παιχνίδια και αφήνουμε πίσω και τα τελευταία κατάλοιπα από τις μάσκες που φοράμε στην καθημερινότητά μας.
Η μουσική παραμένει κινητήριος δύναμη και οι κινητήρες παίρνουν μπροστά με πλήρη ώση. Γιορτάζουμε την διαίσθηση, την εν συναίσθηση, την διορατικότητα, όλα γένους θηλυκού. Δύο γυναίκες πρωταγωνιστούν. Αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και σύγχρονες "ιέρειες" της Techno η ANJA SCHNEIDER και η CASSY αναλαμβάνουν τις ηχομηχανές σε ένα μοναδικό back 2 back.
Το διαστημικό πλήρωμα ισσοροπεί με το αντρικό τρίο PREMIESKU (Livio, Roby και George G) στο τιμόνι και η Οδύσσεια του Διαστήματος ξεκινά. All On Board!!!
Με τους: Anja Schneider b2b Cassy, Premiesku (LIVE), Manolaco, ClubKid, Sotiris Soulfellaz Anastasiou, Jonn Basklavanis, Mar.P, ArtemHs Barista, Nadja Panagou, FRAGK & GI, DIMITRI CHATZIS
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 - BALLOONATION
Η Κυριακή της Οδύσσειας είναι αφιερωμένη στο σπίτι και την οικογένεια.
Η Οδύσσεια φιλοξενεί το ιδανικό πρότζεκτ που θα μπορούσε να κάνει αυτό το ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι πραγματικότητα, το Balloonatioon.
Το Balloonation είναι το πλέον σημαντικό και το πιο φιλόδοξο πρότζεκτ της ιδρυτικής ομάδας της Οδύσσειας και αυτό γιατί στο επίκεντρό του έχει την προσφορά στο παιδί μέσα από μία σειρά φιλανθρωπικών δράσεων που έχουν ως πηγή έμπνευσης τα θρυλικά οικογενειακά πάρτυ που ξεκίνησαν την δεκαετία του 70 στο Loft της Νέα Υόρκης από έναν υπέροχο άνθρωπο, τον David Mancuso ο οποίος είναι και ο μέντοράς μας.
Περισσότερες πληροφορίες για το Balloonation μπορείς να βρείς εδώ https://bit.ly/2IW15Y5 ...και στην αναλυτική περίγραφη της φετινής θεματικής στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ: http://www.odyssiafestival.com/5671/?lang=el
Το BALLOONATION στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 το πρωί για όλους τους φίλους μας μικρούς και μεγάλους. Οι πρώτες οικογένειες Οδυσσειανών προσέρχονται στον χώρο του φεστιβάλ.
Από το πρωί ασκήσεις σωματικής και πνευματικής ευεξίας, πιλάτες και γιόγκα για μικρούς και μεγάλους εναρμονίζονται με τις μουσικές επιλογές και δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για την ενεργοποίηση της ενσυναίσθησης και προμηνύουν την συνέχεια του ταξιδιού.
Τα παιχνίδια στην θάλασσα αλλά και στον χώρο του φεστιβάλ αλληλεπιδέχονται τις ομιλίες από επιστημονικούς συνεργάτες, ενώ η οικολογία, το θέατρο, οι εικαστικές τέχνες, τα δημιουργικά παιχνίδια και εργαστήρια θα έχουν την τιμητική τους.
Οι δράσεις αλληπεδίονται ή μία την άλλη και μας ανοίγουν την όρεξη, την οποία αναγνωρισμένοι σεφ φροντίζουν να την ικανοποιήσουν επιμελούμενοι την νοστιμιά του φαγητού μας.
Καθώς ο ήλιος πέφτει, τα μκρά παιδιά θα συνεχίζουν να παίζουν, στους σχεδιασμένους ειδικά για την περίσταση παραμυθόκοσμους των Παιχνιδοσυνταγών, τα pop up stores δημιουργούν την τοπική αγορά, ενώ λίγο πιο πέρα ο τελικός του Μουντιάλ δεσπόζει και μας καλεί να συμμετάσχουμε στην χαρά του μεγάλου παιχνιδιού με ζωντανή περιγραφή από τον χώρο του φεστιβάλ και πολλά δώρα έκπληξη για μικρούς και μεγάλους!
Καθώς ο ήλιος δύει, το δίδυμο των LOVESICK, residents του Cariocas επί 20ετία και εμπνευστές του Balloonation, επιλέγουν κοσμικές μουσικές και τις ερμηνεύουν με τον δικός τους ξεχωριστό τρόπο, προκαλώντας δονήσεις στον αέρα και ζεσταίνοντας το dancefloor.
Μαζί με τον πιστό "Μανκουζιανό" G.FAMELIARIS δίνουν τον παλμό για να υποδεχθούμε όλοι μαζί την DJ COLEEN COSMO MURPHY, πρωτεργάτιδα, συμπεραστάτρια και επιστήθια φίλη του David, o μοναδικός και ιδανικός άνθρωπος σε ολόκληρο τον πλανήτη που θα μπορούσε να είναι ο Selector αυτής της τόσο ξεχωριστής βραδιάς.
Ο χορός ξεκινά, μικροί και μεγάλοι γινόμαστε όλοι ένα, μία Οδυσσσειανή οικογένεια, που μοιράζει αγάπη και δηλώνει παρόν στην ελπίδα και στην δύναμη που έχουμε να κάνουμε πιο χαρούμενους, συνειδητοποιημένους και ευτυχείς τους ανθρώπους γύρω μας ξεκινώντας από μέσα μας, παίζοντας και μαθαίνοντας να περνάμε πρώτα καλά με το δικό μας εσωτερικό παιδί.
Με τους: Colleen 'Cosmo' Murphy, Lovesick, George Fameliaris
ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ - DECOMPRESSION
Τα καλύτερα σε ένα πάρτι συμβαίνουν πάντα στο τέλος.
Μείνετε όσο πιο αργά μπορείτε, ζήστε το ολόκληρο, ιδανικά ξυπνήστε μαζί μας την Δευτέρα και απολαύστε την ηρεμία του μικρού μας κόλπου, που θα μας συντροφεύσει στην αποσυμπίεση από το γεμάτο υπέροχες εντάσεις τριήμερο.
Με την μουσική να πάλλει ακόμα στις καρδιές μας θα αναπολήσουμε υπό τους ήχους της θάλλασας, ίσως και μιας παρέας από δελφίνια στον ορίζοντα, τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε όλες τις προηγούμενες ημέρες του φεστιβάλ.
Όσοι μείνουν και την Δευτέρα στον χώρο του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο οικογενειακό brunch και αγκαλιασμένοι με χαμόγελα και παραμυθένιοι θα πάρουμε όλοι κάτι και από την φετινή Οδύσσια για να μας συντροφέυει στην καθημερινότητά μας.... μέχρι την επόμενη φορά.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όσους θελήσουν να έρθουν και να γευτούν μαζί μας έστω την επίγευση από την τρίτη Οδύσσεια..!
Θα ξεκινήσουμε την επιστροφή μας στην καθημερινότητα έχοντας λίγο από την μαγική σκόνη του φεστιβάλ στις αποσκευές μας για να την πασπαλίζουμε κάθε μέρα και να αναγεννά τις πιο απλές και όμορφες χαρές της ζωής μας, μέχρι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε ξανά.
Το φεστιβάλ μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά το καλοκαίρι είναι μόλις στην αρχή του.
Η Οδύσσεια συνεχίζεται!
*** Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος λόγω του χώρου και των δράσεων κατά την διάρκεια του φεστιβάλ ***
Αγόρασε Οn Line κάνοντας κλικ εδώ > https://bit.ly/2s1n1Xj
20 ΧΡΟΝΙΑ CARIOCAS
Φέτος είναι ένα ξεχωριστό καλοκαίρι!
Ένας λόγος που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή την τρίτη έκδοση της Οδύσσειας είναι ότι φέτος γιορτάζουμε τα 20 χρόνια τoυ Cariocas. Ακολουθείστε την σελίδα του Cariocas στο facebook για να κρατιέστε ενήμεροι με τις εκδηλώσεις στα πλαίσια της σημαντικότερης επετείου στην ιστορία ενός από τα πιο αγαπημένα και για πολλούς του πιο ιστορικού beach bar της Ελλάδας.