Athens Adventure Film Festival 2017 - P.S. site

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Athens Adventure Film Festival 2017

Athens Adventure Film Festival 2017

Athens Adventure Film Festival-2017Η στροφή προς την άθληση και την επαφή με τη φύση είναι γεγονός, καθώς ολοένα και περισσότεροι αρχίζουν να την απολαμβάνουν και να την αξιοποιούν για έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Την ίδια στιγμή, η κινηματογραφική τέχνη ακολουθεί τη δική της παράλληλη διαδρομή.
Αθλητές, κινηματογραφιστές, παραγωγοί και εταιρίες εξοπλισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων συνεργάζονται δημιουργικά και μας προσφέρουν μοναδικές κινηματογραφικές παραγωγές – εμπειρίες. Επίκεντρο των παραγωγών αυτών, είναι το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που βασίζονται στη δύναμη του σώματος και του πνεύματος και που εντάσσουν τα στοιχεία της φύσης σε ένα ατέλειωτο πεδίο δράσης.
Επιθυμούμε και φιλοδοξούμε, μέσα από μία σειρά προβολών και παράλληλων δράσεων, να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε όλοι εμείς να μαζευόμαστε, να ανταλλάσσουμε τις ιδέες μας και να τις κάνουμε πράξη, βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων που αγαπάμε και ενισχύοντας μία περιβαλλοντική συνείδηση που ο κόσμος μας έχει τόσο πολύ ανάγκη.
Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Adventure Film Festival.
Το Adventure Film Festival είναι το μοναδικό Ελληνικό κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες περιπέτειας.
Τα ανθρώπινα όνειρα και η διαρκής ανάγκη για εξερεύνηση αποτελούν το κίνητρο. Η αντοχή, οι δεξιότητες και το αθλητικό πείσμα γίνονται τα μέσα και ένα κινηματογραφικό ταξίδι με φόντο τα ομορφότερα τοπία του πλανήτη ξεκινάει.
Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει:
Αφορούν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με τη δύναμη του ανθρώπου μετατρέποντας τα στοιχεία της φύσης σε ένα ατέλειωτο πεδίο δράσης. Στο σύνολο οι προβολές αυτές αποτελούν πρεμιέρες στη χώρα μας.
Από καταξιωμένους Έλληνες φωτογράφους, κοσμεί τους χώρους του φεστιβάλ ταξιδεύοντας μας στις ομορφότερες "στιγμές" της Ελλάδας και του κόσμου.
Από σύγχρονους θρύλους του ορεινού και θαλάσσιου αθλητισμού, άνθρωποι που επανειλημμένα άγγιξαν τα σωματικά και πνευματικά τους όρια, θα μας εμπνεύσουν μιλώντας μας για τις περιπέτειες τους αφήνοντας σπάνια ηθικά διδάγματα.