11ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας 2017 - P.S. site

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

11ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας 2017

11ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας 2017

greek film archive foundation-201711ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας
"Νευροεπιστήμες και Βιολογία"
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πραγματοποίηση του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας (International Science Film Festival of Athens-ISFFA) που διοργανώνει το Caid Κέντρο Κοινωνίας Επιστήμης και Τέχνης.
Το 11ο ISFFA θα διεξαχθεί από 30 Νοεμβρίου έως και 6 Δεκεμβρίου 2017 και θα λάβει χώρα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά Οδός 48, Αθήνα).
Το Φεστιβάλ από την πρώτη του κιόλας διοργάνωση το 2006, φροντίζει εκτός από το απολαυστικό μέσο του κινηματογράφου, να πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις (ομιλίες, μαθητικές προβολές, εκθέσεις, συνδιοργανώσεις διαλέξεων με Πανεπιστήμια και συνεργασίες με μεγάλα ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού), που βοηθούν στην πιο αποτελεσματική διάδοση της επιστημονικής γνώσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 11ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Όλα τα φιλμ έχουν ελληνικούς υπότιτλους και όπως κάθε χρόνο η είσοδος είναι ελεύθερη.
Είναι μεγάλη μας χαρά που μέσα από το Διεθνές Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας θα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε ραντεβού μαζί σας, σε μια συνάντηση επιστημονικής γνώσης όπως αυτή εκφράζεται στις διάφορες μορφές τέχνης.
Το αφιέρωμα "Νευροεπιστήμες και Βιολογία" υλοποιείται/ενισχύεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ