UP Festival 2017 - P.S. site

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

UP Festival 2017

UP Festival 2017

Up Festival-2017Στο νησί τις γαλάζιες νύχτες, μες τα μπαρ αγκαλιά ξωτικά καθάρματα
Μου 'χες πει πως θα 'ρθείς και ήρθες...
Τρίτη 11 Ιουλίου – Κυριακή 16 Ιουλίου 2017
Αιγιάλη, Αμοργός
Δημοτικό Parking & Ammos Beach Bar
Το Up Festival επιστρέφει στην Αμοργό και προσκαλεί για άλλη μια χρονιά όλους, όσοι θέλουν να περάσουν μία εβδομάδα σε απόσταση αναπνοής από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και τη θάλασσα. Έξι ημέρες, στον όρμο της Αιγιάλης, γεμάτες live εμφανίσεις, all day events & after parties!
Έξι ημέρες, στον όρμο της Αιγιάλης, γεμάτες live εμφανίσεις, all day events & after parties
Μεγάλη υποδοχή; Την Τρίτη 11 Ιουλίου, στο λιμάνι της Αιγιάλης για ένα ανατρεπτικό live!
Οι NOISE FIGURES κάνουν ένα διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του πολυαναμενόμενου τρίτου τους άλμπουμ και τις 3 ευρωπαϊκές περιοδείες (έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με πολλά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας rock σκηνής) για να φτάσουν το απόγευμα της Τρίτης στο νησί πάνω σε ένα καΐκι, από το οποίο δε σκοπεύουν να κατέβουν, αλλα να μας χαρίσουν ένα μοναδικό οπτικό και ηχητικό θέαμα παίζοντας live πάνω σε αυτό, σημαίνοντας έτσι την έναρξη του φεστιβάλ!
Από την επόμενη, η μέρα ξεκινάει και τελειώνει στο Ammos Beach Bar.
Τη μουσική αναλαμβάνουν από νωρίς djs χτίζοντας την ατμόσφαιρα μέχρι τα πρώτα sound checks του main stage και συνεχίζουν μετά το τέλος των live έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Συνοδεία καφέ, snacks, παγωμένης μπύρας FIX, μικρών – αλλά γεμάτων ένταση εκπλήξεων από τα mini PICK Crackers Παπαδοπούλου, δροσιστικά παγωτά BOSS και φυσικά, βουτιές στη θάλασσα!
Το Main Stage υπόσχεται να μη μας αφήσει σε ησυχία, με την παρουσία των ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ & 100*C, ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ & Β-ΜOVIES, ΦΟΙΒΟΥ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ, MAΤΟΥΛΑΣ ΖΑΜΑΝΗ, THE LAST DRIVE, 1000MODS, ΧΑΧΑΚΕS, BAZOOKA, LEON OF ATHENS και πολλών άλλων καλλιτεχνών (18 στο σύνολο!) να αποτελούν εγγύηση για τις πιο καυτές συναυλιακές νύχτες του καλοκαιριού!
Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Up Festival μπορείς να βρεις t-shirts, καπέλα και τσάντες με τα φετινά σχέδια, όπως τα έχουν εμπνευστεί graphic designers της πόλης, αλλά και πολλά αναμνηστικά που σίγουρα θα τα χρειαστείς τις ημέρες στο νησί.
Yπό την Αιγίδα του Δήμου Αμοργού
*ΑΙΓΙΑΛΗ
Η παραλία της Αιγιάλης είναι η μεγαλύτερη, περίπου 1000 μέτρα, και από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού με ψιλή άμμο και πεντακάθαρα νερά.
Στολισμένη με δέντρα-αρμυρίστριες που προσφέρουν τη σκιά τους σε αυτούς που θέλουν. Το τοπίο υπέροχο καθώς διακρίνεται η Αιγιάλη και το νησάκι Νικουριά.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ
Η διαδρομή από τον Πειραιά στην Αμοργό διαρκεί από 5 έως 9 ώρες ανάλογα με το μέσο που θα επιλέξετε. Εκτός από τον Πειραιά έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με Νάξο, Πάρο, Μύκονο, Σύρο, Μήλο, Σαντορίνη, Σχοινούσα, Κουφονήσια , Ηρακλειά και Δονούσα.
Αεροδρόμιο: το κοντινότερο στη Νάξο
Πρόγραμμα
MAIN STAGE LIVE
ΤΕΤΑΡΤΗ 12.07
NALYSSA GREEN / JAGUAR BOMBS / XAXAKES / MAΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ
ΠΕΜΠΤΗ 13.07
PISSTONS / THE OVERJOYED / NO CLEAR MIND / 1000MODS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & 100 C
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.07
JACK HEART / MELORMAN / A VICTIM OF SOCIETY / BAZOOKA / LAST DRIVE
ΣΑΒΑΤΤΟ 15.07
ANGELIKA DUSK / LEON OF ATHENS / ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ / ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & Β-ΜOVIES
OTHER EVENTS
ΤΡΙΤΗ 11.07
LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΙΚΙ (ACTS TBA)
OPENING PARTY BY KARAVOKYRIS & MONOPHONE (AMMOS BEACH BAR)
ΠΕΜΠΤΗ 13.07
ΤΙΜΟΝ SPRINKLE LIVE (ΑΙΓΙΑΛΗ, ΔΡΟΜΑΚΙΑ)
ΣABΑΤΤΟ 15.07
ΛΑΤΕΡΝΑΤΙB ΑFTER PARTY (AMMOS BEACH BAR)
ΚΥΡΙAΚΗ 16.07
NEXT TIME PASSIONS LIVE & CLOSING PARTY (AMMOS BEACH BAR)